bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,663.06 1.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,046.70 1.83%
bnb
BNB (BNB) $ 557.70 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518203 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48724 5.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152631 0.44%

Elrond, Singapurlu Kripto Borsası MEXC Global ile Ortak Oldu

Elrond Singapurlu Kripto Borsasi MEXC Global ile Ortak Oldu

Kripto para dünyasında yapılan ortaklıkların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son olarak Elrond CEO’su  Beniamin Mincu, Elrond’un Singapur merkezli kripto para borsası MEXC Global ile stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık ile birlikte MEXC Global, Elrond Network ekosistemindeki projeleri rehberlik, finansman ve ABD dahil 200’den fazla ülkede yeni pazarlara erişim ile destekleyecek.

Elrond ve MEXC Global Stratejik Ortaklık Kurdu

Hatırlarsanız Mart ayının başlarında sizlerle Elrond Network’in, Romanya Ulusal Bankası’nın elektronik para basması için onay vermesiyle bir Rumen ödeme şirketi olan Twispay’i satın aldığını paylaşmıştık. Buna ek olarak Elrond Network (EGLD) kısa süre önce de bir kripto ödeme ürünü olan Utrust’u satın almıştı. Utrust teklif paketi, anında işlemler, alıcı koruması ve kriptodan nakde dönüştürmeyi içerdiğinden, bu satın alma, Elrond Network’ün e-ticaret ve sınır ötesi ödemelerde oyunu değiştirmesine izin vermeyi amaçlamakta.

Tü bu satın alım ve ortaklı anlaşmaları ile birlikte Elrond, hem kripto para birimini hem de itibari parayı kabul eden tüccarlar için hizmetlerini geliştirmeyi umuyor.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla Elrond’un (EGLD) CoinMarketCap verilerine göre 171 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala