bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.60 2.48%
bnb
BNB (BNB) $ 607.87 0.63%
solana
Solana (SOL) $ 146.76 6.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528288 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476243 4.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151648 6.04%

Elrond Maiar DEX Lansmanı için Teşvik Programını Açıkladı (Sponsorlu)

elrond maiar dex lansmani icin tesvik programini acikladi

Elrond Blockchain‘i, düşük gecikme süresi ve ihmal edilebilir maliyetlerle saniyede 100.000 işlemin ötesine geçebilen verimliliği ile öne çıkıyor. Elrond, Maiar DEX DeFi platformunun lansmanı için hazırlık yapıyor. Bu kapsamda, lansmanı kuvvetlendirmek adına 1 milyar dolarlık likidite teşvik programı açıklandı.

Elrond Maiar DEX Lansmanı için Geri Sayım Başladı

Elrond, Maiar DEX DeFi platformunun lansmanı için hazırlanan teşvik programının, şimdiye kadarki en büyük teşvik programlarından biri olduğu söyleniyor. DeFi’nin benimsenmesini kripto alanının mevcut sınırlarının ötesine, ana akım haline getirmeye yönelik güçlü bir adımı temsil ediyor.

Programdaki teşvikler, Maiar DEX yardımcı programı ve yönetişim tokeni olan MEX‘te yer alacak. Bu yüzden ilk ay 282 milyon dolar olmak üzere toplamda 1,29 milyar dolarlık MEX tokenleri, EGLD, MEX ve USDC tokenlerinde likidite sağlayacak olan Maiar DEX kullanıcılarına dağıtılacak.

MEX tokenleri, 60.000’den fazla hesaba dağıtmış olan, tamamen topluluğa ait DeFi platformunun resmi lansman tarihi ile gün, yani 19 Kasım’da başladı.

elrond maiar dex lansmani icin tesvik programini acikladi 2

Bu arada Maiar DEX için oluşturulan akıllı sözleşmelerin, Runtime Verification tarafından sıkı denetimden ve resmi doğrulamadan geçtiği söylendi. Platform, stres testine de tabi tutuldu. Böylece platformun performansı ve en zorlu koşullar altında bile ölçeklenebilirliği test edildi.

İlk kez kullananların yalnızca bir telefon numarası kullanarak 1 dakikadan kısa sürede güvenli bir kripto cüzdanı elde etmelerini sağlayan son derece sezgisel Maiar Uygulaması ile birleştiğinde, Maiar Exchange’in kolay kullanıcı deneyimi, DeFi’nin benimsenmesini sağlayacak.

Elrond Network CEO’su Beniamin Mincu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Maiar DEX’in sahipliğini bir milyar kullanıcıya dağıtarak, herkesin her yerden erişebileceği gerçek anlamda küresel bir finansal sistemin temellerini atıyoruz.” .

Bu teşvik programı ile Elrond, sektördeki en güçlü ve en hızlı likidite önyükleme mekanizmalarından birini yaratmayı amaçlıyor.

İlk ayın ötesinde, benimsemeyi hızlandıran planlar, Uniswap, Pancake Swap veya Sushi Swap gibi ürünleri içeren ekosistemdeki en büyük DeFi platformlarının kullanıcılarını hedefleyen ve aynı zamanda gibi faaliyetleriyle orantılı olarak MEX tokenlerini talep edebilecek bir takip teşvik programı ile devam edecek.

Blockchain teknolojisini kullanan finansal ürünlerin daha verimli ve erişilebilir olduğu artık kanıtlandı. Elrond da sunduğu bu teşvik ile DeFi ürünlerinin küresel ölçekte yaygınlaşması için itici bir güç olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala