bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Elrond, Kripto Ödeme Sağlayıcısı Utrust’u Satın Aldı (Sponsorlu)

elrond kripto odeme saglayicisi utrustu satin aldi 2

Düşük gecikme süresi ve ihmal edilebilir maliyetlerle saniyede 100.000 işlemin ötesine geçebilen Elrond Network, kripto para ödeme sağlayıcısı Utrust’ı satın aldı. Elrond yeni satın alım ile birlikte iki hedefi gerçekleştirmek istiyor.

Bu hedeflerden biri ödemeler. Yani, Blockchain teknolojisini kullanarak, ödemeleri daha hızlı, daha ucuz ve daha güvenli hale getirmek. Bir diğeri ise işletmenin kazancı. Bu da ödeme işleme hizmetlerini işletmeler için bir maliyet olmak çıkarıp, bir gelir akışına dönüştürmek.

Elrond, Utrust ile Ödemelerde Öne Çıkmayı Amaçlıyor

Elrond Network, herkesin her yerden erişebileceği yeni, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi, ucuz finansal sistemine hizmet etmeyi amaçlayan bir Blockchain teknolojisine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Kısa süre önce Elrond, Utrust satım alımıyla gündeme geldi. Şirket, kripto ödeme çözümü sunan Utrust’ı satın alarak, e-ticaret ve ödemelerde öne çıkmak istiyor. Şirket bu sayede, 2022 yılında Web3 ödemelerinde de kendini göstermiş olacak.

İlk olarak amaçlanan dünya çapındaki işletmeler için erişilebilir olmak. Aynı zamanda güvenli küresel yerleşimler sunmak için Blockchain‘i kullanarak, ödemeleri tamamen dijital hale getirmek. Bunun yanında İşletme Kazancı yoluyla DeFi mekaniklerini devreye sokmak.

Elrond Network CEO‘su Beniamin Mincu konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

En iyi ihtimalle, ödemeler neredeyse anında, küresel olarak ve önemsiz bir maliyetle yapılmalıdır. Bunu dünya çapındaki satıcılar için etkinleştirmek birincil hedefimizdir. Elrond ailesinin en yeni üyesi ile birlikte üzerinde çalıştığımız ikinci ürün, işletmelere işlem yapılan değerin bir yüzdesini ödemek yerine getiri sağlayacak bir DeFi öncelikli ödeme işleme çözümü olan Merchant Yield.

Bu bağlamda, tamamen dijital bir dünyada ödeme işlemcileri hala yavaş ödeme süreleri sunuyor. İşletmelerden her işlem için yüzde 3 veya yüzde 11 arasında bir ücret alınıyor. Bu, dünya çapında birçok işletme için genellikle kârlılık ve iflas arasındaki fark olarak karşımıza çıkıyor.

Elrond, ödemeleri tamamen dijital hale getirmek için yeni nesil Blockchain teknolojisi kullanarak, sadece ödeme alma hızlarını artırmak ve ödeme almayla ilgili maliyetleri önemli ölçüde azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda bunları ölçeklenebilir bir gelir akışına dönüştürüyor.

elrond kripto odeme saglayicisi utrustu satin aldi sponsorlu 3

Utrust CEO’su Beniamin Mincu ise konu ile ilgili olarak şunları aktardı:

Ödemelerin bir maliyetten gelir akışına dönüşmesi fikri, bunu ilk kez düşünen herkese olduğu kadar bize de çılgınca geldi. Bunu Elrond ile birlikte keşfettikten sonra, bunun sadece mümkün olduğunu değil, aynı zamanda ödemelerin kaçınılmaz geleceği olduğunu da fark ettik. Bu yüzden güçlerimizi birleştirmeye ve DeFi ödemelerinin uygulamasını hızlandırmaya karar verdik.

Son olarak Elrond teknolojisiyle güçlendirilen Utrust, yeni bir büyüme dönemine girdi. Bunun e-ticaret ve dünya çapındaki işletmeler için önemli sonuçlar elde edilebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala