bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.03 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 611.89 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 147.83 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52521 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473622 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151635 1.28%

Elon Musk’ın Twitter’ı Almasıyla Dogecoin Yükselişe Geçti

elon muskin twitteri almasiyla dogecoin yukselise gecti

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması yılan hikayesine dönerken, bugün Twitter yönetim kurulu satın alma ile ilgili açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada, Elon Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolarlık satın alma teklifi, Twitter yönetim kurulu tarafından yapılan oylama ile kabul edildi. Twitter’ın Elon Musk’a satışı sonrasında Dogecoin (DOGE) yükselişe geçti.

Twitter’ın Elon Musk Tarafından Alınmasıyla Dogecoin Yüzde 15 Arttı

Başarılı girişimci Elon Musk’ın Twitter’ı devralma teklifinin Twitter yönetim kurulu tarafından onaylanmasının ardından Dogecoin (DOGE) fiyatı yükselişe geçti. Sizlere de aktardığımız üzere Twitter yönetim kurulu, Elon Musk’ın satın alma teklifini kabul etmişti. Elon Musk’ın Twitter satın alımı sonrasında Dogecoin (DOGE) anlık yüzde 9 artış gösterdi ve günlük olarak yüzde 19 oranında büyüme gerçekleştirdi.

elon muskin twitteri almasiyla dogecoin yukselise gecti 2

Haberin yazımı esnasında Dogecoin (DOGE) 0.06698 dolardan işlem görüyor. Dogecoin’in bu fiyatı, CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin’i piyasa değeri bakımından en büyük ilk 10 kripto para birimi arasında onuncu sıraya yerleştiriyor. Dogecoin’in bu büyümesinin ana nedeni, Dogecoin’e verdiği desteği her fırsatta dile getiren Musk’ın Tiwtter’ı satın almasının onaylanması. Elon Musk kısa bir süre önce Twitter’ı satın alma planları sonrasında kripto para birimleri dahil olmak üzere Twitter ödemelerinin iyileştirmesi gerektiğini belirtmiş ve Twitter’ın servislerinden birisi olan Twitter Blue servisine Dogecoin ödeme seçeneğinin eklenmesi gerektiğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala