bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Elon Musk’ın Twitter Açıklaması, Dogecoin’i Yükseltti

elon muskin twitter aciklamasi dogecoini yukselttiasff

Son dönemin belki de en çok konuşulan konularından biri Tesla CEO’su Elon Musk‘ın sosyal medya devi Twitter’ı satın alması oldu. Bu konu ile ilgili olarak yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Twitter’ın sahibi Elon Musk, yeni platform güncellemelerini duyurmaya başladı. Topluluğun bu planlamalar arasında Dogecoin (DOGE) beklentisi, popüler kripto paranın yükselişine de zemin hazırladı.

Elon Musk söz konusu paylaşımını resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde yaptı:

Elon Musk’ın Twitter Açıklaması Yankı Uyandırdı

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla Twitter’ın yeni güncellemelerinden bahsetti. Musk, bu güncelleme ile birlikte platformu daha iyi bir hale getirmek istediğini dile getirdi. Musk’ın şirketi devralmasının şimdiden bir etki yarattığını, sosyal medya platformunun yeni kullanıcı kayıtları ve kullanıcı aktif dakikaları açısından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ve bunların yüzde 86 arttığını gösteriyor.

Bununla beraber şirket içinde yapılan planlamalardan bir sunum paylaşan Musk, reklamcılık, uzun biçimli tweetler, şifreli mesajlar gibi birkaç özelliği tanıttı. Tüm bu geliştirmelerin, Twitter 2.0 olarak yansıması dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala