bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

Elon Musk’ın Tweet’iyle DOGE Hareketleri Merak Konusu

elon muskin tweetiyle doge hareketleri merak konusu

Elon Musk, uydu internet sağlayıcısı Starlink‘in en büyük meme coin olan Dogecoin‘i kabul etmeye başlayabileceğini ima etti.

Girişimcinin, topluluktan gelen böyle bir talebe göz kırpan yüz emojisi ile yanıt vermesi Starlink’in Dogecoin’i kabul ettiğini gösteren ipuçları diye yorumlandı.

Elon Musk’ın Twetiyle DOGE Genelde Yükseldi

Gezegenin en ücra köşelerindeki müşterilere yüksek hızlı geniş bant internet sunmayı hedefleyen Starlink’in şu anda düzinelerce fırlatma gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 2 bin işlevsel uydusu var. Hizmet, donanım kiti için 499 ABD Doları ödemenin yanı sıra aylık 99 ABD Doları tutarında.     

Musk’ın SpaceX’i, Dogecoin ödemelerini de etkinleştirebilir. Uzay araştırma şirketi, 2022‘nin ilk çeyreğinde fırlatılması planlanan DOGE-1 adlı bir ay görevi için DOGE‘yi kabul etmişti.

Musk, planını ilk olarak Aralık ayında açıkladığı Tesla, bazı mallarının Dogecoin ile satın alınmasına izin vererek kripto para biriminin fiyatını önemli ölçüde yükseltmişti. 

CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimine geri dönen Dogecoin için şimdi ne olacağı bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala