bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Elon Musk’ın Şirketi Boring Company, DOGE Desteği Sunuyor

elon muskin sirketi boring company doge destegi sunuyor

Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk’ın sahibi olduğu Boring Company, müşterilerinin yolculukları için Dogecoin (DOGE) desteği sunmaya başladığını açıkladı.

Elon Musk’ın Şirketi Dogecoin İle Ödeme Seçeneği Getirdi

Elon Musk’ın sahibi olduğu The Boring Company, müşterilerinin Las Vegas transit sistemi olan Loop yolculukları için kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ödeme yapabilmelerine imkân sunuyor. Elon Musk bu hamlesiyle Dogecoin’i daha da yaygınlaştırmaya yardımcı olmuş olacak.

elon muskin sirketi boring company doge destegi sunuyor 2

The Boring Company’nin Lopp ismindeki yeni ulaşım ağı projesi yaklaşık olarak 56 km hız ile insanlar tarafından sürülen Tesla araçlarında seyahat eden yolculardan oluşuyor. Bu sistem Elon Musk’ın yaklaşık 241 km hız ile hareket eden yüksek kapasiteli taşıtların orijinal projesinin önemli ölçüde küçültülmüş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Boring Company, gelecekte sürüşü ve daha yüksek hızlarda seyahat etmeyi otomatikleştirmeyi planlıyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, sürüşler şimdilik ücretsiz olsa da kısa süre içerisinde sürüşlerden ücret alınmaya başlanacağı açıklandı. Tek seferler için 1.50 dolarlık bir ödeme alınacakken, günlük geçişler için 2.50 dolar alınacak. Kullanıcılar bu ödemeleri Dogecoin (DOGE) ile yapabilecek.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala