bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,449.80 0.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,218.12 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 157.19 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553331 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504835 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160863 0.20%

Elon Musk’ın Paylaşımına Burger King’den Cevap Geldi

elon muskin paylasimina burger kingden cevap geldi

Kripto dünyasının popüler ismi Elon Musk, meme token’lar hakkında tweet atmayı sürdürüyor. Kısa bir süre önce McDonald’s’ın Dogecoin (DOGE) kabul etmesi halinde canlı yayında Happy Meal yiyeceğini belirten Musk’ın paylaşımına Burger King de dahil oldu. Fast food zinciri Burger King, Musk’ın paylaşımına esprili bir dil ile “Sadece bir kral bir coin’in ne yaptığını bilir” yorumunda bulundu.

Elon Musk’ın Paylaşımına Burger King’den Gelen Yorum İlgi Çekti

Burger King ve McDonald’s arasındaki rekabet uzun süredir eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Kısa bir süre önce sizlerle Tesla’nın CEO’su Elon Musk‘ın DOGE kabul etme davetine cevap veren McDonald’s ise Tesla’nın “Grimacecoin”i kabul etmesi halinde Dogecoin‘i (DOGE) kabul edeceğini söylediğini paylaşmıştık.

elon muskin paylasimina burger kingden cevap geldi

Bunun üzerine Burger King’in verdiği cevap, iki ezeli rakibin rekabeti kriptoya taşımasıyla takipçiler tarafından oldukça ilgi topladı. Birçok Twitter kullanıcısı, Musk’ın paylaşımının altında “Dogepper” gibi sloganlara sahip menü resimleri paylaşırken ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Diğer taraftan McDonald’s halihazırda El Salvador’da Bitcoin’i (BTC) bir ödeme aracı olarak kabul ediyor. Ek olarak şirket NFT’lere de ilgi gösteriyor.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin’in (DOGE) 0.1506 dolardan fiyatlandığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala