bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

Elon Musk Yeni İşten Çıkarmalar Planlıyor

elon musk yeni isten cikarmalar planliyor

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra ilk olarak Twitter’ın bazı yöneticilerini işten çıkarmıştı. Elon Musk yöneticileri işten çıkardıktan sonra yeni işten çıkarmalar yapmayı planlıyor.

Elon Musk Twitter Ödemelerini Azaltmayı Planlıyor

Sosyal medya platformu Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk, son haberlere göre, ağır kıdem tazminatı ödemelerinden kaçınmak için üst düzey yöneticileri işten çıkarmıştı. Elon Musk, 1 Kasım’da ödenmesi gereken hisse senedi hibelerinden kaçınmak için yeni işten çıkarmalar için bir sıra oluşturdu.

Satın alım sonrasında Elon Musk, Twitter CEO’su Parag Agrawal, Finans Direktörü Ned Segal ve hukuk işleri ve politika şefi Vijaya Gadde’yi Twitter’ı satın alımının tamamlanmasının ardından kovdu. Elon Musk bu isimleri daha önce kendisini ve Twitter yatırımcılarını platformdaki sahte hesapların sayısı konusunda yanıltıcı bilgiler verdikleri gerekçesiyle suçlamıştı.

elon musk yeni isten cikarmalar planliyor 2

Konu hakkında bilgisi olan kişiler tarafından yapılan açıklamaya göre, Elon Musk bu isimleri kıdem tazminatı ve kazanılmamış hisse senedi ödüllerinden kaçınmak için ilk olarak bu isimleri kovdu. Bununla birlikte konu hakkında bilgisi olan kişilere göre Elon Musk, şirketin giderlerini düşürmek için üst düzey yöneticilerin yanında işçi çıkarmalarına da yakın bir zamanda başlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala