bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,397.25 5.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.45 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 554.17 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.01 9.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49826 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457587 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152271 4.73%

Elon Musk, SBF Hakkında Açıklama Yaptı

elon musk sbf hakkinda aciklama yapti 2

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk, başarısız kripto para borsası FTX’in bir zamanlar yöneticisi olan Sam Bankman-Fried hakkında konuştu. Musk, açıklamasında Twitter hisselerindeki FTX payıyla ilgili iddialara değindi.

Elon Musk, Twitter’daki FTX Hisseleri İddialarını Yalanladı

Elon Musk, bir haber kuruluşu olan Semafor’un Twitter hisselerine dair yaptığı haber sonrasında açıklamalarda bulundu. Semafor haberinde Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma sürecinde SBF’den yardım aldığı belirtilmişti.

Elon Musk söz konusu bu haberin ardından “Söylediğim gibi ne ben ne de Twitter, Sam Bankman-Fried ya da FTX’ten herhangi bir yatırım almadık. Haberiniz yalan.” dedi. Söz konusu haberde ayrıca Sam Bankman-Fried’in “şu anda özel bir şirket olan Twitter’ın satın alım sürecinde Elon Musk’a 100 milyon dolarlık hisse senedi katkısında bulunduğu” ifade edilmişti.

elon musk sbf hakkinda aciklama yapti

Elon Musk ayrıca, Sam Bankman-Fried’in Twitter’da hissesi olduğu iddiaları hakkında da açıklama yaptı. Elon Musk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sam Bankman-Fried’in Twitter’da bir hissesi bulunmuyor. Halka açık bir şirket olan Twitter’da Sam Bankman-Fried’in bir hissesi olabilir ancak özel bir şirket olan Twitter’da Sam Bankman-Fried’in bir hissesi bulunmuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala