bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Elon Musk İşlem Ücretlerini Önemli Olarak Nitelendirdi

elon musk islem ucretlerini onemli olarak nitelendirdi

Dogecoin hayranlığı ile bilinen ve her paylaşımında kripto varlık dünyasına etkisi olan Tesla CEO’su Elon Musk geçtiğimiz günlerde Dogecoin işlem ücretlerini düşürmenin önemini vurguladı.

AMC CEO’su Adam Aron’un sinema devinin Dogecoin’i kabul etmek için çalışmaya başlayacağını onaylamasından sonra Elon Musk’tan yeni bir paylaşım geldi. Elon Musk, arka arkaya çıkan AMC haberlerinden sonra Dogecoin’in bir para birimi olarak nasıl iyileştirilmesi gerektiğini ele aldı. Musk, DOGE’nin geçerli bir ödeme aracı olarak işlev görmesi için işlem ücretlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Elon Musk, Dogecoin Core 1.14.4 Sürümünü Değerlendirdi

Dogecoin’in 2021 yılında yakaladığı ivme ile büyük fiyat artışı yaşaması, Dogecoin gelişmesine olan ilgiyi arttırdı. Ayrıca özellikle Kurucu ortak Billy Markus’un node operatörlerini Dogecoin Core 1.14.4’e güncellemeye çağırdı. Bu güncelleme kapsamında düşük ücret politikası da uygulamaya alınabilecek.

Elon Musk da bu konu ile ilgili olarak Dogecoin Core 1.14.4 sürümünü önemli bir gelişme olarak nitelendiriyor. Aynı zamanda Musk’ın yaptığı bazı paylaşımlara göre elinde Bitcoin, Dogecoin ve Ethereum yatırımları bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala