bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Elon Musk ile Jack Dorsey Bir Bitcoin Etkinliğinde Karşı Karşıya Gelebilir

elon musk ile jack dorsey bir bitcoin etkinliginde tartisabilir 2

Tesla CEO’su Elon Musk ile Twitter CEO’su Jack Dorsey bir Bitcoin etkinliğinde tartışma gerçekleştirmeyi planlıyor. Bugün erken saatlerde Dorsey, Musk’ın Bitcoin maksimalistleri hakkında attığı tweet’lerin ardından Musk’a “bir konuşma” yapmalarını gerektiğini söyleyerek bir teklifte bulundu. Musk, “Pekala, öyleyse yapalım” diye yanıtladı.

Ancak, Dorsey bir Bitcoin evangelisti olduğundan, ikisi arasında yaşanacak bir tartışma ilginç olabilir. Musk hem Bitcoin teknolojisinin çevresel etkileri hem de arkasındaki topluluk hakkında eleştirel düşünüyor.

Etkinlikte ARK Invest’in kurucusu Cathie Wood, Blockstream CEO’su Adam Back ve ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) eski vekili ve müdür yardımcısı Michael Morell gibi konuşmacılar yer alacak.

Ancak Musk, konuşmayı göz kırpan bir emojiyle bitirdi. Diğer bir deyişle, ciddi olup olmadığı konusu tartışmalı görünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala