bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,172.19 5.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.04 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.00 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 10.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498888 1.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457925 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153582 6.23%

Elon Musk Geçici Olarak Twitter CEO’su Olabilir

elon musk gecici olarak twitter ceosu olabilir

Geçtiğimiz haftalarda tam 44 milyar dolara Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın bu satın alımı için başta Binance olmak üzere pek çok yatırımcının kaynak aktardığını belirtmiştik. Gelen son bilgilere göre Elon Musk’ın Twitter ile yaptığı anlaşmanın başarılı olması durumunda Twitter’ın CEO’su değişebilir.

Elon Musk Twitter’a CEO Oluyor

Mikro blog platformu Twitter’ın kurucusu olan Jack Dorsey geçtiğimiz yıl CEO’luk görevini bırakmış ve görevini Kasım 2021’den itibaren Parag Agrawal’a teslim etmişti. Reuters’a göre Elon Musk’ın Twitter ile yaptığı anlaşmanın başarılı olması durumunda Musk, Twitter’ın geçici CEO’su olabilecek. Bu durum başta Dogecoin (DOGE) fanları olmak üzere pek çok kripto para yatırımcısını heyecanlandıracak olsa da bazı eleştirmenler, Musk’ın Twitter’ın yeni CEO’su olmasına sıcak bakmıyor. Eleştirmenlere göre Elon Musk, Twitter’ın CEO’su olursa rakiplerini hedef alan saldırgan içerikli tweet paylaşımları yapabilir.

elon musk gecici olarak twitter ceosu olabilir 2

Tesla ve SpaceX’in CEO’su olan Elon Musk kısa bir süre önce Twitter’ı satın alması için kaynak aktarımı yapan şirket ve bireylerin isimlerini paylaşmıştı. Listede daha öncesinde Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasını istemeyen Prens Alwaleed bin Talal bin Abdulaziz Al-Suud’un da yatırımcılar arasında olduğunu görüyoruz. Şimdilik Twitter’ın CEO’sunun değişip değişmeyeceği bilinmiyor olsa da konunun ilerleyen günlerde netleşeceğini söyleyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala