bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,172.19 5.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.04 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.00 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 10.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498888 1.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457925 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153582 6.23%

Elon Musk Dogecoin’i (DOGE) Desteklemeye Devam Ediyor

elon musk dogecoin doge destegine devam ediyor

Elon Musk, Dogecoin‘in Bitcoin ve Shiba Inu‘ya kıyasla çok daha üstün bir ödeme şekli olduğuna inandığı gösteren bir etkileşimde bulundu. Tesla’nın CEO’su, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus tarafından yayınlanan ve belirtilen üç kripto para biriminin işlem ücretlerini karşılaştıran bir tweet’i beğendi.

Musk‘ın bu paylaşımı beğenmesi ise dikkat çekti. Öyle ki milyarder girişimci Dogecoin ve Shiba Inu’ya destek verdiği kadar Bitcoin’i de destekliyor.

elon-musk-dogecoini-doge-desteklemeye-devam-ediyor

Elon Musk, Dogecoin’i Desteklemeye Devam Ediyor

Dogecoin, bu haftanın başında işlem maliyetini kilobayt başına yalnızca 0,01 DOGE’a düşürmek için yeni bir güncelleme yayınlamış, Musk ise bu güncellemenin oldukça önemli olduğunu belirtmişti.

Bu güncellemeyle ile birlikte, DOGE göndermek Bitcoin ve SHIB’den daha ucuz hale getirildi ve işlem verimliliği büyük ölçüde artırıldı.

Elon Musk daha önce de Twitter üzerinden bu tip etkileşimlerde bulunmuştu. Kısa bir süre önce yine başka bir Billy Markus tweet’ine cevap veren Musk, Dogecoin’e CEO olarak kendisini önermişti. Gelen yoğun ilgiler sonrası ise önerisini Floki adlı altcoin ile değiştirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala