bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

Elon Musk, Dogecoin Desteğini Yineledi

elon musk dogecoin destegini yineledi

Tesla, SpaceX ve Twitter CEO’su Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’da bir Spaces odasında yayına katıldı. Elon Musk bu odada yaptığı konuşmada, Dogecoin’e olan desteğini yineledi.

Elon Musk, Dogecoin’e Destek Vermeye Devam Ediyor

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Elon Musk, Dogecoin desteğini yineledi. Musk açıklamasında, sosyal medya platformunun en iyi meme kripto para birimiyle işlem yapmayı kolaylaştırmak istediğini belirtti.

elon musk dogecoin destegini yineledi 2

Elon Musk’ın bu açıklamasının ardından Dogecoin’in (DOGE) fiyatı son 24 saat içinde yüzde 5 oranında arttı. Haberin yazımı esnasında kripto para borsası Binance üzerinde 0.104 dolardan işlem gören Dogecoin (DOGE), Cardano’yu (ADA) geçtikten sonra piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi olarak yükselmeye devam ediyor.

Başarılı girişimci Elon Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasıyla birlikte Dogecoin Ekim ayında önemli bir fiyat artışı yaşamıştı. Son olarak Dogecoin’in fiyatı, Twitter’ın Musk’ın devralmasının ardından yerel bir kripto para birimi cüzdanını entegre etme planını rafa kaldırmasının ardından düşüşe geçmişti. Elon Musk’ın bu açıklamasıyla birlikte Dogecoin (DOGE) fiyatları yeniden yükselişe geçmiş oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala