bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Elon Musk Dikkat Çeken Paylaşımlarına Devam Ediyor!

elon musk dogecoinden nefret eden bitcoincilere guluyor 2

Ünlü milyarder Elon Musk, Dogecoin ile ilgili yaptığı birçok paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiriyor. Şimdi ise Elon Musk yeni Dogecoin paylaşımı ile gündemde. Elon Musk her fırsatta kripto para birimi kabileciliğinin hayranı olamadığını dile getirse de milyarder Mark Cuban ve bir grup Bitcoin’ci arasındaki son tartışmada tarafını seçmiş görünüyor.

Elon Musk Twitter hesabından, Dogecoin’i Bitcoin tutkunlarına karşı savunduğu için milyarder Mark Cuban’ı öven bir tweet’e ağlayarak gülen emoji ile yanıt verdi. Ardından Mark Cuban ve Preston Pysh arasında bir tartışma başladı. 

Pysh özellikel; Mark Cuban’a Dogecoin hakkında konuşmayı bırakması için uyardı ancak milyarder bunu kabul etmedi.

elon musk dogecoinden nefret eden bitcoincilere guluyor

Elon Musk Paylaşımlarında Bitcoin Maksimalistlerini Eleştirdi

Bitcoin’e yatırım yapmasına rağmen Elon Musk, Bitcoin maksimalistleriyle sürekli alay etti. Mayıs ayında Tesla patronu, Dogecoin savunuculuğu hakkında iğrenç konular oluşturduğu için Peter McCormack’ı eleştirmişti.

Ağustos ayında Elon Musk, Mark Cuban’ın ödemeler söz konusu olduğunda Dogecoin’in en güçlü kripto para birimi olduğu konusundaki görüşüne ise katıldı.

Elon Musk’ın Paylaşımı Shiba Inu’yu yüzde 15 Artırdı

Musk, topluluğun “Shiba Inu aya” olarak yorumladığı bir tweet yayınlayarak SHIB fiyat artışını tetikledi. Ayrıca, Santiment veri sağlayıcısı, SHIB meme kripto para birimindeki yüzde 15’lik artışın bir başka önemli nedenini paylaştı.

Santiment veri satıcısının analitik ekibi, 100.000 dolar değerinde ve SHIB taşıyan SHIB işlemlerinin sayısında yakın zamanda bir artış olduğunu da duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala