bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,652.93 0.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.52 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 586.99 1.39%
solana
Solana (SOL) $ 185.23 1.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620992 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651252 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216642 16.64%

Elon Musk: Asla Kriptoya Yatırım Yapılması Gerektiğini Söylemedim

Elon Musk Asla Kriptoya Yatirim Yapilmasi Gerektiğini Söylemedim

Kripto para sektörünce de adını sık sık duyurmayı başaran Elon Musk, bu sefer de Tesla ve ABD’nin geleceğine dair bir takım açıklamalarda bulundu. Tesla CEO’su Elon Musk, Tesla’nın 3 ay içerisinde maaşlı iş gücünü yüzde 10 azaltacağını açıkladı. ABD’nin ekonomik geleceği hakkında da bazı tahminlerde bulunan Musk, kripto konusunda yaptığı açıklamasıyla da dikkat çekti.

Elon Musk: Asla Kriptoya Yatırım Yapılması Gerektiğini Söylemedim

Elon Musk Kripto Yatırımlarının Varlığının Küçük Bir Parçası Olduğunu Söyledi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sıra dışı ve kripto odaklı açıklamaları ile sık sık kripto gündemine düşüyor. Kısa bir süre önce Bloomberg Genel Yayın Yönetmeni John Micklethwait ile Katar Ekonomi Forumu’nda konuşan Musk, “insanlara asla kriptoya yatırım yapması gerektiğini söylemedim” dedi. Musk, Bitcoin’e (BTC) bir miktar yatırım yaptığını doğruladı ancak bu yatırımlarının varlıklarının çok ufak bir kısmı olduğunu söyledi:

“Tesla, SpaceX ve ben, hepimiz biraz Bitcoin satın aldık, ancak bu toplam nakit varlıklarımızın küçük bir yüzdesi”

Diğer taraftan ABD’nin yakın bir zamanda resesyona girme olasılığının artığını söyleyen Elon Musk, şu ifadelere yer verdi:

“Bir noktada bir durgunluk kaçınılmazdır. Yakın vadede bir resesyon olması, olmamasından daha olası”

Tesla Çalışan Çıkarıyor, Twitter Bot Sorunu Devam Ediyor

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma planları uzun zamandır konuşulan bir konu. Şirketi satın alma sırasında bot sorunları nedeniyle işlemleri askıya alan Musk, Twitter konusunda bot sayısı sorununun bir çözüme kavuşmasını bekliyoruz” dedi. Konu Tesla’ya geldiğinde ise açıklamalar pek iç açıcı değildi.

Musk, Tesla’nın gereğinden fazla büyüme politikası izlediğini ve 3 ay içinde maaşlı iş gücünü yüzde 10 azaltacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala