bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Elliptic, JPMorgan’ın 60 Milyon Dolarlık Yatırımcı Listesinde

elliptic jpmorganin 60 milyon dolarlik yatirimci listesindefa

Hemen hemen birçok şirket finansman turlarından önemli gelirler elde ediyor. Hal böyle olunca şirketler finansman turlarına katılım sağlamayı ihmal etmiyor. Bu kez Blockchain analitik girişimi Elliptic yaptığı açıklamada, JPMorgan’ın 60 milyon dolarlık C Serisi finansman turunun yatırımcı listesine katıldığını açıkladı.

Elliptic, JPMorgan’ın 60 Milyon Dolarlık Finansman Turuna Katıldı

Elliptic, ABD’nin en büyük bankalarından olan JPmorgan’ın 60 milyon dolarlık C Serisi finansman turuna katıldığını açıkladı. Söz konusu açıklama Elliptic‘in resmi web sitesi üzerinden yapıldı.

elliptic jpmorganin 60 milyon dolarlik yatirimci listesindeğs

Elliptic, bu hamle ile şirketin genişlemesinin hız kazanacağını ve finansal hizmetler piyasası kurumlarının kripto fırsatını benimseme konusunda kendilerini daha güvende hissedeceklerini belirtti.

Basın açıklamasına göre , finansman turu SoftBank Vision Fund 2, AlbionVC, Digital Currency Group, Wells Fargo Strategic Capital, SBI Group, Octopus Ventures SignalFire ve Paladin Capital Group dahil olmak üzere Evolution Equity Partners tarafından yönetiliyor.

Elliptic CEO’su Simone Maini finansman turu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bir varlık sınıfı olarak kripto, son beş yılda 10 kattan fazla büyüdü ve şu anda 1 trilyon dolardan fazla değere sahip. Önümüzdeki 10 kat daha fazla büyüme potansiyeli var. Finansın geleceğini şekillendirmeye istekli işletmeler tarafından yönlendirilecek. Kuruluşların kriptonun gerçek değerini ortaya çıkarmasına yardımcı olma fırsatını sağlamaya odaklandık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala