bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,172.19 5.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.04 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.00 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 10.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498888 1.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457925 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153582 6.23%

Elizabeth Warren, Seçim Kampanyasına Kriptoyu da Dahil Etti

elizabeth warren kripto karsiti durusunu devam ettiriyor

Kripto para sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalar ve çalışmalar ile sık sık gündeme gelen isimlerden biri olan Kripto karşıtı duruşu ile tanınan ABD senatörü Elizabeth Warren’dan yeni bir hamle geldi. Elizabeth Warren, seçim kampanyasına kripto paraları da dahil etti ve bu anlamda bir “anti-kripto ordusu” kurduğunu belirtti.

Elizabeth Warren’dan Anti-Kripto Hamlesi

Bitcoin ve altcoin’lere olan karşıtlığıyla bilinen ABD’li senatör Elizabeth Warren, bir “anti-kripto ordusu” kurduğunu belirtti. Daha önce Elizabeth Warren, kripto endüstrisinin güçlü bir SEC‘ten korktuğunu söyledi. Warren, SEC‘in kripto paralara yönelik çalışmalarını iki katına çıkarmasını istemişti.

warren restaurant association

Elizabeth Warren, kripto lobi grubu Coin Center’ın TikTok’a yönelik bir baskının bir bitcoin yasağının önünü açabileceği yönündeki uyarısının ardından yeniden seçim kampanyasının bir parçası olarak “kripto karşıtı bir ordu kurduğunun” sinyalini verdi.

Eski ABD başkanı adayı Twitter’da “Hükümetimizi çalışan ailelerin yanına koymak için bu mücadeledeyim” diyerek, “kripto karşıtı bir ordu kurduğunu” söyleyen bir alıntıyı paylaştı.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse kripto para borsası Binance, aralarında Elizabeth Warren’ın da bulunduğu ABD’li senatörlerin işleriyle ilgili sert eleştirilerine ve yanıt taleplerine yanıt vermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala