bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,132.18 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.13 0.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.71 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 144.09 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514707 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493883 9.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15555 2.95%

Elizabeth Warren, Kripto Karşıtı Duruşunu Devam Ettiriyor

elizabeth warren kripto karsiti durusunu devam ettiriyor

ABD Senatörü Elizabeth Warren, Wall Street’in kripto para piyasalarına girişini sınırlandırmak için yeni bir girişimde bulunarak kripto para karşıtı duruşunu devam ettiriyor. ABD Senatosu Bankacılık Komitesi üyesi Elizabeth Warren, Senato üyelerini bankaların kripto para saklama gibi kripto para hizmetleri sunmaları için OCC’nin sağladığı rehberliği sonlandırmasını talep eden bir belgeyi imzalamaya davet etti.

Elizabeth Warren, Kripto ve Wall Street Arasındaki Bağları Kesmek İstiyor

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi’ne (OCC) gönderilen bir mektupta Senatör Elizabeth Warren, komite üyelerini ve senatörleri Wall Street bankalarının kripto para birimi hizmetleri sağlamasını yasaklamak için imzalamaya çağırıyor.

abd senator warren wall street bankalarina kripto para engeli getirilsin coin turk com scaled 1
ABD Senatosu Bankacılık Komitesi üyesi Elizabeth Warren

Söz konusu mektupta, “OCC’nin önceki yorum mektuplarının eksikliklerini ve son aylarda daha şiddetli hale gelen kripto ile ilgili bankacılık faaliyetleriyle ilişkili riskleri düzgün bir şekilde ele almamasından endişe duyuyoruz” ifadelerine yer veridi.

Senato Bankacılık Komitesi’nin hazırladığı belgenin son hali OCC Vekili Michael Hsu’ya gönderilecek. Bir OCC temsilcisi, gelen bir yorum talebine Michael Hsu’nun bankaların kripto paralara olan ilgisindeki artışa ilişkin endişeleri hakkındaki son yorumlarına atıfta bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala