bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

El Salvador Başkanı’ndan Dikkat Çeken Türkçe Paylaşım

el salvador baskanindan dikkat ceken turkce paylasim

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıklayan El Salvador Başkanı Nayib Bukele, son olarak Türkçe bir tweet atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tweet’inde “Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar” diyen El Salvador Başkanı, Türk kullanıcılar tarafından ilgi ile karşılandı.

el salvador baskanindan dikkat ceken turkce paylasim

El Salvador Başkanın’dan Türkçe Paylaşım

Kripto dünyasında adından sıkça söz ettiren El Salvador Başkanı Nayib Bukele, son dönemde Türkiye’den de oldukça büyük ilgi görüyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacağını açıkladıktan sonra birçok tweet alan El Salvador Başkanı, son paylaşımı ile de Türkiye’deki bir meme’e gönderme yaparak selam gönderdi.

Diğer taraftan Bitcoin’i (BTC) resmi olarak kabul etmesi ile eleştiri almaya devam eden El Salvador, kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından El Salvador‘un kredi notunu düşürme riski altında olduğu konusunda uyarı almıştı.

Bunun üzerinde Bitcoin’i savunmaya devam eden Nayib Bukele, yine Twitter üzerinden cevap verdi.

Haberi alıntılayan El Salvador başkanı, “El Salvador’un Umrunda Değil!” diyerek uyarıyı görmezden geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala