bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,631.85 2.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,194.29 1.47%
bnb
BNB (BNB) $ 599.70 2.79%
solana
Solana (SOL) $ 157.32 6.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550777 4.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.512725 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159609 0.94%

Ekonominin Kurtuluşu Bitcoin’e Mi Bağlı?

Saimcan ile sokak röportajımızın bu bölümünde halka Türkiye ekonomisinin kurtuluşu kripto paralara mı bağlı diye sorduk. Tatlı tartışmaların olduğu keyifli bir bölüm ortaya çıktı. Sizce yatırım yapmak için Bitcoin güvenli bir liman mı?

Kurtuluş Bitcoin mi?

Bu hafta BTCHaber TV olarak insanlara “Sizce yatırım yapmak için Bitcoin güvenli bir liman mı?” diye soru sorduk. Röportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu:

Özellikle ekonominin geçmişi de geleceği de hep gençlerin elinde olduğunu düşünüyorum. Bu gençlerin gelecek için daha bilgili ve daha akıllı hareket etmesi gerekiyor. Yani bilgisayarın başında bekleyip, kripto çıkacak veya inecek ile olmuyor. İlk önce üretmemiz gerekiyor.

ekonominin kurtulusu bitcoine mi bagli 2

Bir başka kişi ise konu ile ilgili şu şekilde yanıt verdi:

Ben uzun bir süredir kripto paralar ile uğraşıyorum ama kripto paralarda bir merkeziyet olmadığı söylense de bir merkeziyet var aslında baktığınız zaman. Bunun yanında son 70 gündür bir düşüşte söz konusu. Son olarak söylemek gerekirse kripto paralar Türkiye için önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala