bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Efsane NBA Oyuncusunun NFT Satışları Rekor Kırdı

Efsane NBA Oyuncusunun NFTleri 77 Saniyede Tukendi

NFT sektörü 2022’nin başlarındaki büyüme ivmesinden çok uzakta. Ancak bu yeni NFT koleksiyonlarının çıkmadığı veya satışlarının bittiği anlamına gelmiyor. Öyle ki kısa bir süre önce eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın NFT koleksiyonu hızlı bir şekilde tükenmişti. Son olarak NBA‘in efsane ismi Scottie Pippen‘in NFT’leri sadece 77 saniye içerisinde tükenerek dikkatleri üzerine çekti.

Efsane NBA Oyuncusunun NFT Satışları Rekor Kırdı

Efsane NBA Oyuncusu Scottie Pippen’in NFT’leri 77 Saniyede Satıldı

NFT sektörü söz konusu olduğunda sporun önemi oldukça fazla. Öyle ki günümüzde en çok NFT satışı gerçekleştiren markaların çoğu ya spor odaklı ya da spor ile alakalı oluyor. Buna futbol, basketbol ve spor ayakkabı benzeri NFT türleri de dahil.

Diğer taraftan her ne kadar bir move2earn oyunu olsa da STEPN da sahip olduğu ayakkabı sistemini NFT‘ler üzerinden ilerletiyor. Son olarak basketbolun efsane ismi eski Chicago Bull Scottie Pippen’in 1.000 parçalık NFT koleksiyonu 77 saniyede tükendi.

NBA Hall of Famer Scottie Pippen’in NFT koleksiyonu, geçmişte aktör Anthony Hopkins tarafından kırılan OpenSeas satış rekorunu geçti. Hem eski NBA efsanesinin hem de Hopkins’in NFT koleksiyonlarının üretiminden sorumlu şirket Orange Comet’e göre, Pippen’in 1.000 parçalık NFT koleksiyonu yalnızca 77 saniyede tükendi. Bu kadar hızlı bir satışın gerçekleşmesi, Pippen’in NFT’lerinin, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın NFT koleksiyonunu da geride bıraktığı anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala