bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Edward Snowden, DOGE ve SHIB ile İlgili Paylaşım Yaptı

edward snowden doge ve shib ile ilgili paylasim yapti

Eski CIA çalışanı Edward Snowden, kripto paralar hakkında yaptığı açıklamalar ve yorumlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Eski CIA danışanı daha önce takipçilerine Shiba Inu ve benzerleri ile ilgili bir uyarı da bulunmuştu. Edward Snowden, son paylaşımında Shiba Inu konusundaki tutumunu netleştirdi.

Edward Snowden, Dogecoin ve Shiba Inu ile Neden İlgilenmiyor?

Eski CIA çalışanı Edward Snowden, Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme kripto paralara olumsuz bakıyor. Ayrıca birçok yatırımcının meme kripto para birimini meşru bir yatırımla karıştırabileceği ve bunun, onlara finansal olarak zarar vereceği gerçeğinden endişe duyduğunu belirtti.

Yine de Edward Snowden, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus’un kripto para birimi topluluğu içinde “olumlu bir ses” olduğunu düşünüyor.

Snowden, meme kripto para birimlerini ciddi bir kavram gibi sunmaya çalışmak yerine, anlamsız bir şaka gibi davranan insanlara saygı duyduğunu da söyledi. SHIB, Snowden’in paylaşımından bu yana yaklaşık yüzde 35 oranında bir düşüş yaşadı.

Snowden, isim vermeden, Bitcoin hakkında olumsuz yazılar yazan ve bu VC’lerin büyük bir paya sahip olduğu “merkezi çöp paraları” teşvik eden risk sermayedarlarını hedef aldı.

Ayrıca, gazetecilere son derece gizli bilgileri sızdırmak için kullandığı sunucuların, en büyük kripto para biriminin yardımıyla ödendiğini belirtti. Ancak Snowden, Bitcoin maksimalist olmadığını da vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala