bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,009.15 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 558.11 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 142.54 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507885 4.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477554 7.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155592 6.21%

ECB, Avrupa Bölgesini Kripto Düzenlemesi Konusunda Uyaracak

ecb avrupa bolgesini kripto duzenlemesi konusunda uyaracakDF

Kripto para birimleri ile ilgili olarak birçok ülke çalışmalar yürütüyor. Bununla beraber Avrupa Merkez Bankası (ECB) da kripto yasalarını uyumlu hale getirme konusunda Avrupa bölgesine uyarıda bulunacak.

ECB, Kripto Yasalarını Konusunda Avrupa Bölgesine Uyarıda Bulunacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) başkanının kripto para birimi staking ve ödünç vermede daha fazla gözetim çağrısının yanı sıra Kripto Varlıklarda Piyasalar Yönetmeliği (MiCA) kurallarının tamamlanmasının ardından, düzenleyicinin endişesi devam ediyor ve düzenleme yapması bekleniyor.

ecb avrupa bolgesini kripto duzenlemesi konusunda uyaracakd

Bunun yanında ECB bu hafta Avrupa bölgesi ülkelerine ulusal düzenleyicilerin potansiyel olarak 2024’ten önce tam olarak yürürlüğe girmesi beklenmeyen MiCA yasasını geçmenin tehlikeleri hakkında sert bir uyarı göndermeyi planlıyor.

Kripto borsası çözüm sağlayıcısı Modulus’un CEO’su Richard Gardner, yaklaşan uyarı hakkında şunları söyledi:

AMB’nin kripto para birimleriyle ilgili ulusal yasaların toplanmasını önlemek isteyeceği mantıklı. Birincisi, operatörlerin uygun yargı bölgeleri için alışveriş yapmasına yol açabilir. Bunun ötesinde, çok uluslu operatörler için kafa karışıklığı yaratacak ve AB içinde eşit olmayan bir oyun alanı yaratabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala