bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

eBay, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

ebay nft ve metaverse odakli ticari marka basvurusu yaptidg

NFT ve metaverse kavramlarının hızla gelişmesi ile bu alana yapılan yatırımlar da artmaya başladı. Bu artış ile beraber birçok ünlü marka da NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvuruları yapmaya başladı. Son olarak dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan eBay‘dan bir hamle geldi.

eBay’dan NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu

Ticaret devi eBay, NFT borsaları ve NFT ticareti, sanal mal pazarları ve fiziksel ve sanal malları olan çevrimiçi perakende mağazaları için başvuruda bulundu. Sık sık ticari marka başvurularının haberlerini veren lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis bu kez eBay’ın başvuru haberini paylaştı.

ebay nft ve metaverse odakli ticari marka basvurusu yaptidf

Başvuruya genel bir bakacak olursak; eBay, metaverse girişiminin, kullanıcıların Blockchain‘lerindeki dijital varlıklarla etkileşime girmesine izin veren etkileşimli bir web sitesi gibi ürünler sunmayı hedeflediğini gösteriyor. Şirket ayrıca NFT‘lerle ilgili değişim hizmetleri sunmayı planlıyor. 

Michael Kondoudis konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

eBay, Metaverse’e geliyor! 23 Haziran’da şirket, aşağıdakiler için planları gösteren ticari markalar açtı: NFT’ler, NFT borsaları, NFT ticareti NFT + Sanal iyi pazar yerleri Gerçek ve sanal ürünler içeren çevrimiçi perakende mağazaları

Son olarak metaverse ve NFT ticari marka başvurularında bulunsan diğer şirketlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala