bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,871.38 1.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,169.90 4.14%
bnb
BNB (BNB) $ 579.43 3.94%
solana
Solana (SOL) $ 151.64 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532516 2.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.501732 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161649 6.08%

E-ticaret Platformu Shop.com, BitPay Aracılığıyla Kripto Varlık Kabul Edecek

e ticaret platformu shop com bitpay araciligiyla kripto varlik kabul edecek

E-ticaret platformu shop.com‘un başkanı Steve Ashley, Shop.com’un BitPay aracılığıyla kripto varlık edeceğini duyurdu. Bu Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve diğer birçok dijital varlığın Shop.com internet sitesinden ürün satın almak için kullanılabileceği anlamına geliyor.

Shop.com Artık Kripto Varlıkları Kabul Ediyor

Shop.com, dünyanın en büyük kripto varlık ödeme hizmeti sağlayıcısı olan BitPay aracılığıyla kripto varlıkları kabul ediyor. Shop.com’un başkanı ve COO’su Steve Ashley, “Shop.com’da kripto varlık kabulünü” duyurdu. Ashley yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Shop.com’un Bitpay aracılığıyla Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç kripto varlık kabul edeceğini duyuruyorum. Bunu faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüm Shop.com sitelerinde sunacağız.”

Shop.com, oldukça popüler bir e-ticaret platformudur. 1992’de kurulan çok katmanlı bir pazarlama (MLM) firması olan Market America’ya aittir ve Market America, Shop.com’u 2010’un sonunda açıklanmayan bir ücret karşılığında satın almıştır. 

Bitpay’in baş ticari yetkilisi Sonny Singh, Bitcoin.com News’e gönderdiği bir açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Tayvan, Tayland, Arjantin, Brezilya, Endonezya gibi ülkelerde ödeme yapmak çok zor. Kredi kartları her yerde mevcut değil ve bu ülkelerde BitPay ve kripto varlıklar, Bitcoin’i kabul etmek ve kripto ödeme seçenekleri almak için en ucuz, en hızlı ödeme seçeneğidir.”

Shop.com, platformu ziyaret ettiğinizde site sizi kripto varlıkları kabul ettiğini söyleyen bir mesaj ile karşılıyor. Mesaj ise kullanıcıları, Shop.com üzerinden kripto varlıklar ile nasıl işlem yapacağını açıklayan bir sayfaya götürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala