bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

dYdX Türkiye Rol Sistemi Özelliğini Duyurdu

dydx turkiye rol sistemi ozelligini duyurdu

Türkiye’yi merkeziyetsiz finans ile tanıştırmayı amaçlayan dYdX Türkiye, 8 Mayıs 2023 tarihinden itibaren Discord grubunda kullanıcılarına özel bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Heyecan verici bir rol sistemi ve ödüllerle süslenmiş bu macera, aktif trader’lara ve kripto meraklılarına adeta bir şölen sunuyor.

dYdX Türkiye, Discord kanalındaki kullanıcı etkileşimini ve katılımını artırmak için ödüllü rol sistemini kullanıma sunuyor. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar, çeşitli seviyelerde roller elde edebilir ve başarılı olduklarında ödüller kazanabilirler. Sistemdeki roller ve şartlar şu şekildedir:

dYdX Newbies: Doğrulanmış kullanıcılar için başlangıç seviyesi, ekstra şart yok.

dYdX Degen: En az 50 mesaj ve 1 dYdX Türkiye POAP gerekiyor; ödül olarak dYdX Tişörtü sunuluyor.

dYdX Maxi: En az 250 mesaj ve 3 dYdX Türkiye POAP gerekiyor; ödül olarak dYdX Hoodie sunuluyor.

dYdX Chad: En az 500 mesaj, 5 dYdX Türkiye POAP ve aktif dYdX kullanımı gerekiyor; ödül olarak dYdX Özel Kutusu sunuluyor.

dYdX ProTrader: İstatistik paylaşımıyla ulaşılan seviye. Analiz, eğitim içerikleri ve Tradingview PRO gibi ödüller sunuluyor.

dYdX Türkiye’nin yenilikçi rol sistemi, kullanıcıların topluluk içinde eğlenceli ve rekabetçi bir ortamda ilerlemelerini sağlıyor. Yeni başlayanlardan profesyonellere kadar herkesin katılımını ödüllendiren sistem, dYdX Tişört’ü, dYdX Hoodie’si ve dYdX Özel Kutusu gibi harika hediyelerle dolu!

Discord platformunda aktif trader’lar için eşsiz etkinlikler ve faydalar sunan dYdX Türkiye, cüzdan senkronizasyonundan, analiz paylaşıma ve eğitim içeriklerine kadar her şeyi bir arada sunuyor.

Dost canlısı ve enerjik bir topluluk atmosferi yaratan bu sürükleyici rol sistemi, dYdX Türkiye Discord kanalında unutulmaz anılar biriktirmeniz için sizi bekliyor. Hemen dYdX Türkiye Discord kanalına katılın ve bu eşsiz maceranın parçası olun!

dYdX, şu anda sürekli vadeli işlemleri destekleyen lider merkeziyetsiz borsadır. dYdX, Ethereum blok zinciri üzerinde akıllı sözleşmeler ile çalışır ve kullanıcıların hiçbir aracı olmadan trade yapmasına olanak tanır. Paradigm, a16z ve Polychain tarafından desteklenen dYdX 27 Temmuz 2017’de kurulmuş olup önde gelen merkeziyetsiz borsalardan biri olmuştur. Merkeziyetsiz dünyada dYdX’in “finansal fırsatlara herkesin erişimini sağlama” misyonu ile trade etmek için bugün dYdX kullanmaya başlayın!

dYdX | Twitter | YouTube | Telegram | Discord | Medium

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala