bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,662.86 0.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.02 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 156.29 1.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54499 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.501155 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161605 0.74%

DYDX Nasıl Delege Edilir?

dydx nasil delege edilirrtgr

dYdX, sürekli vadeli işlemleri destekleyen lider merkeziyetsiz borsa olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca dYdX, Ethereum blok zinciri üzerinde akıllı sözleşmeler ile çalışıyor. Son olarak çıkan haberlere göre; DYDX, sahiplerinin istedikleri adrese, oy verme haklarını delege etmelerine olanak tanıyor. DYDX sahibi olmadan bile, delege olarak dYdX yönetimine katılabiliyor. Bununla beraber kullanıcılar bir seferde sadece bir adrese delege edebilir.

Delege eden kullanıcının hesabındaki DYDX bakiyesine eşit olan oy sayısı, delege edilen kişinin oy sayısına ekleniyor. Ayrıca söz konusu bu oylar, delege eden tekrar delege ettiğinde veya DYDX’lerini transfer ettiğinde, mevcut bloktan ve sonraki bloklardan delege ediliyor.

dydx nasil delege edilirgbg

Ayrıca belirtmek gerekirse token sahipleri, bir token ile ilişkili yönetim güçlerinden birini veya her ikisini de yönetişim portalı veya programlama yoluyla delege etme seçeneğine sahip. Yani aslında delege gücüne sahip bir kullanıcı, bu gücü başka bir delegeye aktaramaz.

Bunun yanında token sahipleri, önerme gücünü ve oy verme gücünü farklı adreslere delege edebilirler. Ancak, kısmi delege (Gücün yüzde 100 veya yüzde 0’ı) mümkün değildir.

Tokenlerinizi bir cüzdan adresine delege etmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • dydx.community/dashboard adresine gidin
  • Delege Et seçeneğine tıklayın
  • Delege etmek istediğiniz güç türünü seçin
  • Oy ve/veya öneri gücünüzü delege etmek istediğiniz üçüncü tarafın Cüzdan Adresini girin.

Güçleri delege etmek, tokenlerinizi transfer etmez. DYDX‘leri delege etmek ve delege etmekten geri çekmek, cüzdan sahiplerinin  ETH gaz ücreti ödemesini gerektiriyor. Böylece DYDX tokenleri ITU Blockchain’e delege edebilirsiniz.

ITU Blockchain’e delege ederek; 

  • dYdX Yönetişimine katılırsınız.
  • dYdX’in geleceğine yön verirsiniz.
Ekran Resmi 2023 03 10 17.48.40

Son olarak DYDX tokenlerinizi ITU Blockchain’e delege etmek için şu cüzdanı kullanabilirsiniz: 0xBEC643BD5b7F5e9190617CA4187ef0455950C51C

dYdX Hakkında

dYdX, şu anda sürekli vadeli işlemleri destekleyen lider merkeziyetsiz borsadır. dYdX, Ethereum blok zinciri üzerinde akıllı sözleşmeler ile çalışır ve kullanıcıların hiçbir aracı olmadan trade yapmasına olanak tanır. Paradigm, a16z ve Polychain tarafından desteklenen dYdX 27 Temmuz 2017’de kurulmuş olup önde gelen merkeziyetsiz borsalardan biri olmuştur.

dYdX | Twitter | YouTube | Telegram | Discord | Medium



Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala