bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,985.75 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,538.78 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 614.35 4.65%
solana
Solana (SOL) $ 188.23 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.635749 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.662919 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214622 1.76%

dYdX, Kanada Operasyonlarını Sonlandırıyor

dydx kanada operasyonlarini sonlandiriyor

Kripto türev borsası dYdX, kısa bir süre önce Kanadalı müşterilerini ilgilendiren yeni bir karar aldığını açıkladı. Kripto türev borsası dYdX, Kanada operasyonlarını askıya alacağını belirtti.

dYdX Cephesinden Yeni Kanada Kararı

Son dönemin dikkat çeken kripto türev borsalarından birisi olan dYdX, kısa bir süre önce Kanada pazarından çıkış yaptığını açıkladı. Şirket yaptığı bu açıklamasıyla birlikte Kanada merkezli yeni kullanıcıların borsaya katılımlarını durdurduğunu belirtti.

Bununla birlikte, şirketin Kanada merkezli kullanıcıları önümüzdeki yedi gün boyunca dYdX platformuna tam erişim sağlayabilecek. Şirketin hali hazırdaki kullanıcıları, 14 Nisan 2023 tarihine kadar borsada işlem yapabilecek.

dydx kanada operasyonlarini sonlandiriyor 2

14 Nisan’da şirket Kanada merkezli kullanıcılara kısıtlı şekilde hizmet verecek. Kullanıcılara izin verilen hizmetler, sadece pozisyonlarından çıkmalarına ve sermayeleri çekme izni olacak. dYdX’in, Kanada’daki tasfiyesi, Kanada Menkul Kıymetler yöneticilerinin kripto para borsalarını ve ticaret platformlarını “gelişmiş yatırımcı koruma taahhütlerine” uymaları noktasında uyarılar yayımlamasından yaklaşık iki ay sonrasında geldi. Son olarak dYdX söz konusu blog gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Kanada’daki düzenleyici ortamın, ülkedeki hizmetleri sürdürmemize izin verecek şekilde zaman içerisinde değişeceğine dair inancımız tam.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala