bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Durum 2008’den kötü. Krizin İlacı Kripto Paralar mı? | #KriptoVeteran

Kripto para borsası Paribu sponsorluğunda devam eden #KriptoVeteran’ın yeni bölümü yayınlandı. İsmail Hakkı Polat moderatörlüğünde düzenlenen KriptoVeteran’da bu hafta İsmail Hakkı Polat, Cemil Şinasi Türün ve Erkan Öz ile birlikte ABD’de başlayan ve Avrupa’ya sıçrayan bankacılık krizlerine kripto paralar çözüm olabilir mi konuları konuşuldu.

KriptoVeteran’da Neler Konuşuldu?

İsmail Hakkı Polat, KriptoVeteran’ın son bölümünde ilk olarak Erkan Öz’e, kısa bir süre önce ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’in ABD finansının büyükleriyle gerçekleştirdiği toplantıyı ve sonrasında nelerin yaşandığını sordu:

Erkan Öz açıklamasında, “Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yöneticiler, durumu kontrol altına aldıklarını ve özellikle de stabilize kelimesini kullanıyorlar söylüyorlar. Durumu 2008 ile karşılaştırdığımızda 2008’de de yine tam Mart ayındaki belalıdır mart ayları çünkü mart ayı, yılın çeyreğinin sonu oluyor. Burada bankalar ve finans kurumları bilançolarını organize ettikleri zaman, ortaya bir problem çıkıyor.” dedi.

İsmail Hakkı Polat ayrıca, “Bankacılık krizlerine kripto paralar çözüm olabilir mi?” sorusunu sordu:

Erkan Öz cevabında, kripto inovasyonunun en büyük talepkârlarından birisinin bankaların olacağını belirtti. Öz açıklamasının devamında, “Bunun nedeni, merkezi sistemin bankaları şu anda öldürmesi. ” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala