bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Dünyanın İlk Hibrit NFT Şirketi, ABD de Listelenecek

dunyanin ilk hibrit nft sirketi abd de listelenecek

Bonanza Goldfields Corp, Hibrit NFT’ler oluşturmak için Marvion Media Limited ile bir anlaşma imzaladı. Marvion Media Limited, Hibrit NFT’ler oluşturmak için blockchain teknolojileriyle medya ve eğlence fikrini geliştiren ve koruyan bir metaverse blockchain teknoloji şirketidir. 

Şirket vizyonu gereği hem dijital metaverse hem de fiziksel deneyim alanlarında blockchain teknolojiden yararlanarak sanatçı ve hayran katılımını sağlıyor. Ayrıca Marvion, basılmış NFT’lerde Hibrit NFT (h-NFT) formatını benimsiyor. Bu, platformda sadece orijinal ve yüksek kaliteli NFT’lerin olması sağlıyor. Aynı zamanda Hibrit NFT’ler; KYC doğrulama süreçlerinden de geçiyor.

Marvion Media Limited’in geçici CEO’su Julian So, iş modeli için şirketinin NFT sahiplerinin karşılaştığı temel endişelerden olan fikri mülkiyet (IP) sahipliğine değindiklerini söyledi.

What is an NFT and Why Should Photographers Care 1200x676 1

Her Hibrit NFT Neler İçeriyor?

Birincisi, lisansın satın alınmasına ilişkin satış ve satın alma sözleşmesi, fikri mülkiyet mülkiyetinin kanıtı veya temsili, lisansın ilgili kısmının h-NFT sahibine devri için tapu devri, açıklamaya yazılan mülkiyet unvanı (lisans haklarına) ve maddi olmayan varlıkları içeriyor.

Marvion Media Limited’in satın alımı tamamlandığında, Bonanza Goldfields Corp, Marvion Media Limited olarak yeniden adlandırılacak ve Amerika Birleşik Devletleri’nde listelenen dünyanın ilk h-NFT şirketi olacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala