bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.21 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 605.83 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 149.48 4.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531173 3.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47865 4.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153156 4.59%

Donald Trump Yeni NFT Planlarını Açıkladı

donald trump yeni nft planlarini acikladi

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, NFT’leri çok sevdi. Eski başkan bu işi para için yapmadığını söylemiş olsa da NFT’lerinin “satılabileceğini” söyledi.

Donald Trump Cephesinden Yeni NFT Hamlesi

Eski ABD başkanı Donald Trump, NFT koleksiyonunu çıkarmaya karar verdiğini ve sanatı beğendiğini bununla birlikte resimlerin “biraz sevimli” olduğunu düşündüğünü söyledi.

One America News ile kısa bir süre önce röportaj yapan Trump, kısa bir süre önce NFT koleksiyonunu satışa çıkarmıştı. Trump Dijital Kartlarının bir yatırım olmadığını söyleyen eski başkan, bunun daha çok sanatsal bir çaba olduğunu söyledi.

donald trump yeni nft planlarini acikladi 2

Trump bu ayın başlarında NFT ticaret kartlarını piyasaya sürmüş ve bunları tanesi 99 dolardan satışa sunmuştu. Pek çok Trump destekçisi bunları satın almayacaklarını söyledi. Diğer kişiler ise Trump’ın NFT koleksiyonunda kullanılan görüntülerin çalınan stok fotoğraflarından filigranlar buldu.

Trump son açıklamasında sanatı sevdiğini belirterek, “Sanatı sevdim. Bu şeylere bakıyorum ve bu çok hoş satabilir diyorum. Koleksiyonum kısa sürede tükendi ve bu durum inanılmazdı.” dedi.

Trump’ın yeni NFT koleksiyonunun temasının ne olacağı bilinmiyor. Trump açıklamasında ayrıca, NFT’leri bir yatırım olarak görmediğini ancak onları sevimli bulduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala