bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Dolar, Gram Altın ve Gümüş Ne Olacak? Bitcoin ve Ethereum Analizi

kriptografik yeni bölümü yayınlandı. kriptografik programında Beste Uyanık ile Bitcoin ve Ethereum analizi yapıldı. Ayrıca Beste Uyanık; dolar, gram altın ve gümüşün son durumlarını inceledi.

Bitcoin ve Ethereum Analizi

Beste Uyanık bu videoya genel bir çerçevede piyasa özeti ile başladı. Ayrıca lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) analizi gerçekleştirdi.

Not: Bu videoda yer alan analizler yatırım tavsiyesi değildir.

Beste Uyanık, videoda şu ifadeleri kullandı:

Bilindiği üzere Fed cephesinde Mart’ta yapılan toplantı çok kritikti. Öyle ki 2018’den bu yana ilk defa faiz artışı başladı. Bunun yanında bilanço daralması başladı. Ve tabii ki diğer taraftaki etkenler olan pandemi, istihdam vs gibi durumlarda etkili oldu. Size son zamanlarda enflasyonun 2022 yılında dünya genelindeki her ülkeyi etkisi altına alacağının zaten altını çiziyoruz. Bu noktada enflasyondan korunmak için belirli yatırım araçları var. Bunlardan tabii ki öne çıkanlar arasında kripto para birimleri bunun için genel bir çıkış.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala