bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,554.83 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,233.01 1.47%
bnb
BNB (BNB) $ 604.88 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 158.33 3.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548223 1.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50723 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161646 1.66%

Dogecoin Yeniden En Büyük Kripto Para Birimleri Arasında

dogecoin yeniden en buyuk kripto para birimleri arasinda

Bitcoin parodisi olarak kodlanan Dogecoin (DOGE) büyümeye devam ediyor. Son verilere bakıldığında Dogecoin, Polkadot’u (DOT) geride bıraktı.

Dogecoin Yeniden İlk 10 Kripto Para Birimi Arasında

Dogecoin piyasa bakımından, Polkadot’u (DOT) geride bıraktı ve piyasa değeri ile kripto para birimleri sıralamasında 10. sırasına geri döndü. Verilere bakıldığında iki kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ve Polkadot (DOT) arasındaki değer farkı yaklaşık 2.3 milyar dolar olduğu görülüyor.

Dogecoin’in yeniden alım pozisyonuna, geçen hafta boyunca Polkadot (DOT) fiyatının yüzde 11’den fazla düşmesi yardımcı oldu. Bu kripto para piyasasında genel olarak olumsuz duyguların arka planda bile olağan üstü bir düşüş yaşandı. Bir başka değişle Polkadot’un mevcut pozisyonunu kaybetmesi, Dogecoin’in kendi büyümesini teşvik etmesinden daha olası.

dogecoin yeniden en buyuk kripto para birimleri arasinda 2

Bununla birlikte Dogecoin şu anda Bitcoin’den sonra iş kanıtı konsensüsü üzerinde çalışan ikinci en büyük kripto para birimi olduğunu sizlere aktarmıştık. Ethereum’un Merge yükseltmesiyle artık PoS’a geçmesi Dogecoin’in popülaritesini artırıyor.

Dogecoin’in popülerliği uzun bir süredir yüksek durumda. Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin sahibi olan Elon Musk’ın uzun bir süredir Dogecoin’i desteklemesi de Dogecoin’deki olumlu işaretlerden birkaçı. Son olarak Elon Musk ve şirketlerine açılan Dogecoin’i destekleme davası da devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala