bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Dogecoin Kurucusundan Kripto için En Kötü Senaryo

Dogecoin Kurucusundan Kripto icin En Kotu Senaryo 21

Kripto para sektörü en iyi günlerinden geçmiyor. Bir taraftan artan regülasyon baskısı, diğer taraftan çığ etkisi ile büyüyen FTX krizi derken hem yatırımcılar hem de şirketler gerilmiş durumda. Yaptığı yorumlar ile sık sık gündeme gelen popüler meme coin Dogecoin‘in kurucusu Shibetoshi Nakamoto, bu sefer de kripto sektörünün en kötü senaryosuna değindi: Tether ve Binance.

Dogecoin Kurucusundan Kripto için En Kötü Senaryo

Dogecoin Kurucusuna Göre Tether ve Binance Çökerse Oyun Biter

Dogecoin’den Shibetoshi Nakamoto, kripto borsası Binance‘in veya stablecoin ihraççısı Tether’in potansiyel bir çöküşünün tüm sektörü ciddi şekilde istikrarsızlaştırabileceğine inanıyor. Ayrıca insanlara dijital varlığın girmeden önce uygun araştırma yapmalarını ve sektör özelliklerini anlamalarını tavsiyede bulunuyor.

Memecoin Dogecoin’in Ortak Yaratıcısı Billy Markus Binance veya Tether çökerse bunun “oyunun büyük bir kısmının sona ereceğini” düşünüyor. Amerikalı yazılım mühendisi ayrıca, artan sayıda insanın çok fazla merkezileşmenin “büyük bir zayıflık” olduğunu fark ettiğini belirtti.

Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey de Nakamoto’nun varsayımına katılanlar arasındaydı. Böyle bir potansiyel erimenin şüphesiz “oyunlar için oyun sonu” olacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala