bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,160.80 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.40 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 615.80 4.89%
solana
Solana (SOL) $ 185.67 0.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628704 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651934 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214269 1.03%

Dogecoin Kurucu Ortağından Kripto Para Açıklaması

dogecoin kurucu ortagindan kripto para aciklamasi

Kripto para birimleri her geçen gün daha fazla kişi tarafından benimseniyor olsa da kripto paraları amacı dışında kullanan kişiler de bulunuyor. Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı, kripto paraların dolandırıcılığı kolaylaştırdığını söyledi.

Palmer’a Göre Kripto Paralar Dolandırıcılığı Kolay Hale Getiriyor

Dogecoin kurucu ortaklarından olan Jackson Palmer, The Project ile yaptığı röportajda, kripto para birimlerinin dolandırıcılık olaylarını kolaylaştırdığını düşündüğünü söyledi. Palmer düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Hükümetlerin kontrolü dışında var olan kripto para birimleri ile yapılan işlemlerin geri dönüşü olmadığı için, dolandırıcıların ilgisini çekti. Dolandırıcıların işlemleri için kripto para birimleri onların işlemlerini kolaylaştıran bir araç oldu.

dogecoin kurucu ortagindan kripto para aciklamasi 2

Ancak Avustralyalı yazılım geliştiricisi olan Palmer, kriptonun kendisinin bir aldatmaca olmadığını belirtti. Palmer, kripto para birimi olan Dogecoin’i bir şaka olarak düşündüğünü ve bu sebeple kendisinin hiçbir Dogecoin sahibi olmadığını belirtti. Palmer ayrıca, Dogecoin’in oluşturulmasından itibaren, Dogecoin ile zenginleşmediği için mutlu olduğunu da dile getirdi. Palmer son olarak pek çok kişinin kripto para birimleri nedeniyle para kaybetmesinden habersiz olan kripto milyonerleri eleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala