bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Dogecoin Kurucu Ortağı, Elon Musk Hakkında Konuşmak İstemiyor

dogecoin kurucu ortagi elon musk hakkinda konusmak istemiyor

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk‘ın uzun süredir popüler meme kripto para birimi Dogecoin’i desteklediği biliniyor. Ancak Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, en son yaptığı röportajda Elon Musk hakkında konuşmak istemediğini belirtti.

Jackson Palmer: Elon Musk Konuşulmaya Değer Değil

Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, Business Insider ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Tesla CEO’su Elon Musk hakkında konuşmanın buna değmeyeceğini dile getirdi.

dogecoin kurucu ortagi elon musk hakkinda konusmak istemiyor

Palmer, Elon Musk’ın kendi kişilik kültünü güçlendirmek için kripto para topluluklarını sömürdüğünü söyledi.

Musk ve Palmer arasındaki gerginlik mayıs ayı sonlarında başlamıştı. Palmer, Musk’ın kodlama becelerini sorgulamaya başlamış ve sert bir Twitter tartışmasına girmişti. Bunun ardından Musk, Palmer’ın Dogecoin kodunun tek bir satırını yazmadığını ifade etmişti. Sonrasında Palmer, Musk’ı agresif bir şekilde savunmaya başlayan kullanıcılar tarafından Twitter’da saldırıya uğramıştı.

Eski Adobe yazılım mühendisi olan Jackson Palmer röportajında, Musk’ın kendi “adanmış” ve “tutkulu” ordusunu kurmaya çalıştığını iddia etti.

Ayrıca hatırlatacak olursak, popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in kurucu ortakları arasında geçtiğimiz ağustos ayında sessiz bir savaş başlamıştı. Dogecoin’in kurucu ortaklarından Billy Markus, bir başka kurucu ortak olan Jackson Palmer’ı engellemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala