bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,699.87 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.50 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 158.24 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551408 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50643 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161563 0.84%

Dogecoin Katili Shiba Inu (SHIB), Bitstamp’ta Listeleniyor

dogecoin katili shiba inu shib bitstampta listeleniyor

Son zamanlarda neredeyse her gün bir borsada listelenen meme kripto para Shiba Inu (SHIB), artık Bitstamp‘ta da yatırımcılarını bekliyor. Bitstamp’a Shiba Inu (SHIB) dışında Perpetual Protocol (PERP), dYdX (DYDX) ve Gala (GALA) kriptolarını da işleme açan Bitstamp, para yatırma ve çekme işlemleri 9 Aralık’ta saat 8:00 UTC’de tüm kullanıcılarına açacak.

dogecoin katili shiba inu shib bitstampta listeleniyor 2

Shiba Inu (SHIB) Bitstamp’a Geliyor

2011 yılında, şu anki feshedilmiş Mt. Gox borsasına Avrupa alternatifi olarak piyasaya sürülen Bitstamp, regülasyonlara uyumluluğa verdiği önemle biliniyor.

Seçici listeleme politikalarına bağlı kalan Lüksemburg merkezli borsa, ilk meme token olan Dogecoin‘i görmezden gelmeyi seçti. Bitstamp CEO’su Julian Sawyer ise Eylül ayında düşüş hakkında Elon Musk‘ın Dogecoin’in fiyat hareketi üzerindeki etkisine dikkat çekerek “Borsa nicelikten çok kaliteyi seçer” dedi.

“Bir milyarderin tweet’i ile heyecanlanan veya bir milyarderin tweet’i üzerine düşen bazı kriptolara gitmenin doğru olmadığını düşünüyoruz.”

Son olarak bahsedilen kripto para birimlerinin şimdilik ABD ve Singapur’da kullanılamayacağını belirtelim. İlerleyen zamanlarda bu ülkelerde de işlemlerin açılıp açılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Güncelleme: 9 Aralık 2021 Perşembe günü, Bitstamp yaşadığı teknik bir sorun nedeniyle listeleme kararını ertelediğini açıkladı. Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala