bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,350.78 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,261.23 2.70%
bnb
BNB (BNB) $ 611.72 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 157.48 1.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544122 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496346 4.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161099 1.51%

Dogecoin Geliştiricisinden WordPress için Ödeme Eklentisi

Bir Dogecoin Geliştiricisinden WordPress için Ödeme Eklentisi

Özellikle meme token’lar olmak üzere kripto para sektörü oldukça yenilikçi bir sektör olmaya devam ediyor. Alanda her gün yeni bir ürün piyasaya sürülürken, bir eklenti uygulaması da Dogecoin geliştiricisinden geldi. Resmi ve gerekli lisanslara sahip olmayan eklenti, 455 milyondan fazla WordPres kullanan internet sitesinin kolaylıkla Dogecoin (DOGE) kabul edebilmesini hedefliyor.

Dogecoin Geliştiricisinden Dogecoin ve WordPress ile Ödeme Seçeneği

Dogecoin Foundation’da UX/UI uzmanı ve grafik tasarımcısı olan DogeDesigner’a adlı bir kullanıcı, milyonlarca WordPress web sitesi için özel bir eklenti yayımladı. “inevitable360” olarak bilinen Dogecoin geliştiricisi tarafından oluşturulan WooCommerce eklentisi “Easy Dogecoin Gateway”i kullanarak siteleri Dogecoin’i kabul edebilir hâle getirmeyi hedefliyor.

Eklenti, WordPress web sitelerinin herhangi bir üçüncü taraf ödeme işlemcisine, bankaya veya ek ücrete ihtiyaç duymadan yalnızca Dogecoin adreslerini kullanarak Dogecoin ödemelerini kabul etmesine olanak tanıyor. Eklenti ayrıca QR kodları oluşturmak için Google API’sini ve fiat’ı Dogecoin’in mevcut fiyatına dönüştürmek için CoinGecko API’sini kullanmakta.

Ancak bu tarz ve uygulamaların oldukça kritik güvenlik açıklarına neden olabileceğini belirtmemizde fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala