bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,064.16 3.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.91 3.41%
bnb
BNB (BNB) $ 611.45 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 146.75 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526232 3.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471765 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150489 6.91%

Dogecoin (DOGE) Emlak Sektöründe Kabul Edilecek

doge emlak sektorunde odeme secenegi olarak kabul edilecek

Kripto para birimlerinin popülaritesi arttıkça birçok alanda artık kripto para birimi kabul ediliyor. Bu alanlardan bir tanesi de, bu kez emlak sektörü oldu. Emlak geliştiricileri, inşa ettikleri evler için ödeme olarak kripto para birimlerini kabul etmeye başladı. Harbour Custom Development gayrimenkul geliştirme şirketi; Washington, California, Teksas ve Florida’daki pazarlarındaki listelenmiş arazileri ve daireleri için Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere kripto para birimlerini Ocak ayından itibaren kabul edecek.

Dogecoin (DOGE) Emlak Sektöründe Kabul Edilecek

Harbour Custom Development emlak şirketi; meme tabanlı Dogecoin dahil olmak üzere, kripto para birimlerini bir ödeme seçeneği olarak kabul etmeye başlayacak. Şirketin kabul edeceği kripto para birimleri arasında Bitcoin, Ethereum, USD Coin, Dogecoin, Shiba Inu, Litecoin ve Wrapped Bitcoin yer alıyor.

Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeff Habersetzer, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gayrimenkul tekliflerimiz için dijital para birimlerinin kabul edilmesi Harbour için mantıklı bir adım ve bizi sektördeki benzerlerimizden ayıran esnek iş modelimizi gösteriyor.

Son olarak haberin yazımı esnasında Dogecoin (DOGE) CoinMarketCap verilerine göre; 0.1646 dolardan işlem görüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala