bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,693.87 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,253.61 2.07%
bnb
BNB (BNB) $ 604.89 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 158.04 1.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549165 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506944 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16202 2.14%

Dogecoin (DOGE) Artık FTX Japan’da Kullanılabilir

dogecoin doge artik ftx japanda kullanilabilirdf

Kripto para piyasasının toplarlanması ile beraber popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre; Dogecoin artık FTX Japan‘da mevcut olacak. Kripto borsası, web sitesi üzerinden bugünden itibaren fiziksel işlemlerinde ve sürekli işlemlerinde Dogecoin’i kullanmaya başlayacağını belirtti.

Dogecoin (DOGE) Artık FTX Japan’da Yer Alıyor

Kripto borsası FTX Japan, popüler meme kripto para birimi Dogecoin’i (DOGE) sürekli işlemlerde kullanmaya başlayacak.

FTX Japan konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fiziksel işlemlerimizde ve sürekli işlemlerimizde DOGE’yi 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 11:00’den itibaren ele almaya başlamayı planlıyoruz. DOGE, Shiba köpeği motifli benzersiz bir ve değer kazanmış bir kripto varlığıdır. son yıllarda çok popüler. Haberlerde sıkça duyulan bu DOGE’yi gelecekte FTX Japan’da kolayca takas etmek mümkün olacak. FTX Japan, Dogecoin’in sürekli ticaretini gerçekleştiren tek yerel borsadır, bu yüzden lütfen bundan yararlanın.

Son olarak Dogecoin’in son durumuna bir göz atalım. Dogecoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,066371 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala