bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

Dogecoin Core Yazılımının Yeni Sürümü Yayınlandı

Dogecoin Core Yaziliminin Yeni Sürümü Yayinlandi 1

Kripto para birimleri kalbinde yatan Blockchain teknolojisi sebebiyle güncellemeye çok açık olan sistemler değildirler. Özellikle Bitcoin (BTC) gibi oturmuş sistemlerde değişiklik ve güncelleme yapmak oldukça zordur. Ancak yeni nesil birçok proje bu sorunu topluluklar ve iletiş ile aşmıştır. Dogecoin’de güncelleme konusunda aktif olan ağlaran birisi. Son olarak Dogecoin Core yazılımının yeni bir sürümü yayımlandı.

Dogecoin Core Yazılımının Yeni Sürümü Yayınlandı

Dogecoin Core Yazılımının 1.14.6 Sürümü Yayınlandı

Github üzerinden Perşembe günü yapılan duyuruya göre Dogecoin Core yazılımının yeni bir sürümü yayınlandı. Geliştirici Patrick Lodder, 1.14.6 sürümünün ağın verimliliğini artırırken önemli güvenlik güncellemeleri getirdiğini açıkladı. Bu nedenle, tüm Dogecoin kullanıcılarının yükseltme yapmaları şiddetle tavsiye ediliyor.

Bu yükseltme ile birlikte önerilen dust sınırı 1 DOGE’den 0.01 DOGE’ye düşürüldü. Bununla birlikte işlem ücretleri de önemli ölçüde azaldı. Bu noktada Dust’ın bir adresin ağda aktif olabilmesi için gereken minimum varlık miktarı olduğunu belirtelim.

Diğer taraftan Dogecoin diyince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Elon Musk, Twitter üzerinden son güncellemeye dikkat çekti.

Musk Tesla’nın hiç Dogecoin satmadığını söyledi. Elektrikli otomobil devi, bu hafta başlarında meme coin ile ürünlerini satın alma seçeneği getirmişti. Şirketin gerçekte ne kadar DOGE’ye sahip olduğu henüz bilinmiyor, ancak büyük olasılıkla yalnızca ihmal edilebilir bir miktara sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala