bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,413.45 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.87 2.81%
bnb
BNB (BNB) $ 547.97 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 134.10 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496171 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450977 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148174 5.07%

Do Kwon’un Singapur’da Olmadığı Aktarıldı

do kwonun singapurda olmadigi aktarildi

Terra kurucusu Do Kwon hakkında yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Güney Kore mahkemesi, Do Kwon için tutuklama emri çıkarmıştı. Bir süredir Singapur’da olduğu bilinen Kwon’un şu anda Singapur’da olmadığı aktarıldı.

Do Kwon’un, Singapur’da Olmadığı Ortaya Çıktı, Kwon Suskunluğunu Bozdu!

Hakkında tutuklama emri çıkarılan ve bir süredir Singapur’da olduğu bilinen Terraform Labs‘ın kurucusu Do Kwon’un Singapur’da olmadığı ortaya çıktı.

do kwonun singapurda olmadigi aktarildi

Reuters‘a göre, Singapur Polis Gücü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Terra çöküşünün suçlusu olarak aranan kripto geliştiricisi Do Kwon’un şu anda ülkede olmadığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde, Güney Koreli savcı sözcüsü, Do Kwon ile birlikte altı kişi için tutuklama emri çıkarıldığını ve Kwon’un Singapur’da ikamet ettiğini ifade etmişti. Singapur polisi bugün konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, Güney Kore polisine iç mevzuat ve uluslararası yükümlülükler çerçevesinde yardımcı olacaklarını belirterek Kwon’un Singapur’da olmadığını bildirdi.

Son gelen bilgilere göre, Do Kwon suskunluğu bozdu ve yeni açıklamalarda bulundu. Kwon, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kaçak” veya benzeri bir şey değilim. İletişim kurmaya ilgi gösteren herhangi bir devlet kurumu için tam bir işbirliği içindeyiz ve saklayacak hiçbir şeyimiz yok.

Kendimizi birden fazla yargı alanında savunma sürecindeyiz. Kendimizi son derece yüksek bir dürüstlük çıtasında tuttuk ve önümüzdeki birkaç ay içinde gerçeği açıklamayı dört gözle bekliyoruz.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz günlerde Güney Koreli yetkililer Do Kwon‘un pasaportunu iptal ettirmek için kolları sıvamıştı. Bununla birlikte Güney Kore Dışişleri Bakanlığı da diğer beş zanlının sahip oldukları pasaportları iade etme emri vermişti. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala