bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,413.45 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.87 2.81%
bnb
BNB (BNB) $ 547.97 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 134.10 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496171 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450977 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148174 5.07%

Do Kwon’un Pasaportu Geçersiz Sayılacak

do kwondan pasaportunu 14 gun icinde iade etmesi isteniyoree

Son dönemde gündemden düşmeyen Terra (LUNA) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce kırmızı bültenle aranan Terra’nın (LUNA) kurusucu Do Kwon hakkında bir yeni gelişme daha yaşandı. Son olarak çıkan haberlere göre; Güney Kore Dışişleri Bakanlığı Do Kwon‘dan pasaportunu 14 gün içinde iade etmesini istedi. Eğer iade edilmezse pasaportun idari olarak geçersiz sayılacağı belirtildi.”

Do Kwon’dan Pasaportunu 14 Gün İçinde İade Etmesi İstendi

Do Kwon‘un pasaportunu 14 gün içinde iade etmesi talep edildi. İade edilmemesi durumunda pasaportun otomatik olarak iptal edileceği de açıklandı. Ayrıca hükümet, iade emri bildiriminin “pasaportun teslim edilememesi”nedeniyle halka açık olarak yayınlandığını söyledi. Bununla beraber, Kwon’un pasaportunun yeniden düzenlenmesi için başvuru yapması durumunda bu girişimin reddedilebileceği ifade edildi.

do kwondan pasaportunu 14 gun icinde iade etmesi isteniyorwe

Normalde bir pasaportun geçersiz kılınması, Kwon’un artık Güney Kore’den ayrılamayacağı anlamına gelir. Şu anda Kwon, Güney Kore’de değilse başka bir yere seyahat etmesi neredeyse imkansızlaşır. Yetkililer, Kwon’a pasaportu iade etmesi için bildirimin yayınlanmasından itibaren 14 gün verdi.

Do Kwon‘un pasaportu hakkındaki açıklama ise şu şekilde yapıldı:

Bakanlığımız size iadeli taahhütlü posta yoluyla bir ‘Pasaport İadesi Talimatı Bildirimi’ göndermek istiyor. Pasaportlarınızın geçerliliğinin hükümsüz kılınacağını ve idari olarak geçersiz olacağını size bildiririz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala