bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,875.38 2.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.19 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 603.04 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.32 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53444 3.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478698 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154558 4.64%

Disney ve VeVe, Yeni Disney NFT’lerini Duyurdu

disney ve veve yeni disney ip nftlerini duyurdu

VeVe, Disney ile birlikte yeni NFT projeleri geliştirmek üzere ortak oldu. VeVe ve Disney arasında sadece bir Marvel işbirliği olarak başlayan proje, hızla platform için daha fazla IP haklarına doğru genişlemeye devam ediyor.

Veve’nin duyurduğu bu yeni eklenen IP’ler, Star Wars, Pixar (Oyuncak Hikayesi, Arabalar, vb.) ve daha fazlası, Disney NFT’si şekilinde piyasa sürüyor.

Disney karakterlerinin NFT’lerinin ilk etapta Disney+ için bir tanıtım aracı olarak kullanılması planlanıyor.

Bilmeyenler için IP (fikri mülkiyet), telif hakkı, patent veya ticari marka sahibi olabilecek herhangi bir yaratıcı mülkiyet olarak tanımlanabilir. Yani, temelde Disney’e ait herhangi bir karakter veya film Disney’in IP’sini taşır.

disney ve veve yeni disney ip nftlerini duyurdu

Disney ve VeVe Yeni NFT’lere Göz Kırpıyor

Disney’in hangi karakterlerinin NFT olacağı henüz açıklanmadı. Diğer yandan karakterler, NFT olarak altın versiyonları içereceğinden, NFT’ler “Altın Anlar” olarak adlandırılıyor.

VeVe’nin bu NFT’leri 12 Kasım’a kadar (‘Disney+ Günü’) yayınlamaya başlaması bekleniyor. Ek olarak NFT alıcılarının, VeVe tarafından sunulan NFT’lerinden belirli bir miktarı için, henüz abone olmayanlar için üç aylık bir promosyon Disney+ aboneliği içermesi planlanıyor. Böylece NFT’lerden birisine sahip olan şanslı kişiler 3 aylık bir Disney+ aboneliği kazanacak.

Koleksiyonda yer alması planlanan “Ultra Nadir” NFT eserlerini satın alan kişiler ise 12 aya kadar uzatılmış bir promosyon Disney+ aboneliği alma şansı yakalayacaklar.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala