bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,731.08 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.63 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 550.79 5.92%
solana
Solana (SOL) $ 139.21 8.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501246 4.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455447 5.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150467 3.25%

Dijital Varlık Yöneticisi Valkyrie, Küçülmeye Gitti

dijital varlik yoneticisi valkyrie kuculmeye gitti

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kripto varlık yöneticisi Valkyrie, iş gücünde küçülmeye gittiğini açıkladı.

Valkyrie, Çalışanının Yüzde 30’unu İşten Çıkardı

Son dönemde kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlere Sam Bankman-Fried’in kripto imparatorluğunun çöküşünün eklenmesiyle birlikte, kripto şirketlerinden küçülme haberleri gelmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Bitcoin madencilik şirketi Cathedra Bitcoin, piyasa koşulları nedeniyle küçülmeye gittiğini açıklamıştı. Cathedra Bitcoin’in bu kararı sonrasında kripto varlık yöneticisi Valkyrie’den de küçülme haberi geldi.

dijital varlik yoneticisi valkyrie kuculmeye gitti 2

Şirket kaynaklarına göre Valkyrie Investments Inc. son haftalarda 23 kişilik personelinin yaklaşık yüzde 30’unu işten çıkardı. Şirket tarafından yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

Yönetim ekibimiz, yıl başından bu yana varlık büyümesini kapsamlı bir şekilde inceledi ve her çalışanın rolünü ve şirkete olan katkısını gözden geçirdi. Sektörümüzdeki diğer pek çok şirket gibi küçülmeye gidilmesi gerekiliyordu. Küçülme satış ve pazarlama ile sınırlı kaldı.

Geçtiğimiz ay Valkyrie, bir Bitcoin ETF ürününü tasfiye ettiğini açıklamıştı. Şirketin iş gücünde yüzde 30 küçülmeye gittiğini açıklamasına rağmen, kaç kişinin işine son verildiği açıklanmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala