bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Dijital Varlık Saklama Platformu Safeheron, MetaMask ile Ortak Oldu

dijital varlik saklama platformu safeheron metamask ile ortak oldu

Kripto para ekosistemindeki birçok platform yeni anlaşmalar yaparak büyümeye devam ediyor. Bu kez Singapur merkezli dijital varlık saklama platformu Safeheron, 7 milyon dolarlık yatırım aldı. Ayrıca şirket yazılım cüzdanı MetaMask ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Safeheron, 7 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı, MetaMask ile El Sıkıştı

The Block‘a göre, Web3 alanındaki küçük ve orta ölçekli işletmeler için saklama çözümü olan Safeheron, A serisi finansman turunda 7 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu. 

Tura katılan yatırımcılar arasında VC şirketi Yunqi Partners, hibrit girişim ve riskten korunma fonu Web3Vision, M77 Ventures, PrimeBlock Ventures ve Waterdrip Capital yer aldı.

dijital varlik saklama platformu safeheron metamask ile ortak oldu

2019 yılında Wade Wang, Max He ve Bruce Wang tarafından kurulan Safeheron, kripto para cüzdanı MetaMask ile ortaklık kurdu. Ayrıca Metamask çok faktörlü kimlik doğrulama sistemini sağlamak için MPC teknolojisini kullanarak Safeheron ile ortaklık kuruyor.

MPC ilk olarak, merkeziyetsiz uygulamalar için MetaMask’ın yeteneklerini genişletmelerini sağlayan MetaMask Snaps sistemine entegre edilecek.

Buna göre MetaMask kullanıcılarının artık işlemleri imzalamak için iki veya üç doğrulama cihazı kullanması gerekiyor. Desteklenen cihazlar arasında Keystone donanım cüzdanı, MetaMask masaüstü uzantısı ve MetaMask mobil yer alıyor.

Ayrıca geçtiğimiz mayıs ayında MetaMask, Londra merkezli Asset Reality ile ortaklık kurmuştu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala