bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Dijital Ticaret Odası’nın SEC ve Ripple için Sabrı Tükendi

Dijital Ticaret Odasinin SEC ve Ripple icin Sabri Tukendi

SEC ve Ripple arasındaki dava artık bir kripto hikayesine dönmüş durumda. Karşılıklı olarak itirazdan başka herhangi bir ilerlemenin gerçekleşmediği davada hem yatırımcının hem de düzenleyicilerin de sabrı tükenmiş durumda. ABD Dijital Ticaret Odası ise mahkemenin kripto para birimleri için düzenleyici çerçeveyi artık şekillendirmesini istiyor.

Dijital Ticaret Odası’nın SEC ve Ripple için Sabrı Kalmadı

Bu haftanın başlarında, SEC – Ripple davasında brifingi dosyalamak için bir izin talebi istemişti. Kısa bir süre önce yapılan Dijital Ticaret Odası’nın amicus brifingi talebi mahkeme tarafından onaylandı. Dijital Ticaret Odası başkanı Perianne Boring, gelişen endüstri için “açık ve tutarlı” bir dizi kurala ihtiyaç olduğunu vurgularken, uzun zamandır sonuca varılamayan davada artık bir ortak paydaya varılmasını istedi.

Bunlara ek olarak Dijital Ticaret Odası, XRP’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olup olmadığı konusunda bir görüşü olmadığını da belirtti. Düzenleyici, dijital varlıklar için yasal çerçevenin “açık ve tutarlı” olmasını istiyor. Ancak davanın bitmek bilmeyen duruşmaları ve itirazları hem düzenleme çalışmalarının geliştirilmesine hem de yatırımcıların beklentilerinin karşılanmasına engel oluyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala