bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Dijital Gelecek Bugünden Çok Daha İyi Olacak! | Ahmet Ümit

Yeni Dünya programının yeni bölümü yayınlandı. BTCHaber TV’nin yeni programı Yeni Dünya, Ali Değermenci’nin sunumuyla gerçekleştiriliyor. Ali Değermenci’nin bu haftaki konuğu yazar Ahmet Ümit oldu. Ali Değermenci ve Ahmet Ümit ile NFT, Metaverse ve Blockchain teknolojisinin geleceğimize etkileri değerlendirildi.

“Dijital Gelecek içerisinde Artık Sen, Ben Yok. Biz Varız!”

Özellikle küresel olarak Blockchain gibi teknolojilerin benimsenmesi ile birlikte, sanatın kültürel olarak tanımı ve aktarılışı da bir nevi evrim geçiriyor. Sanatçıların imzaları, birer kod parçacığının içerisinde gizlenirken, sadece o imzanın değeri dahi milyonlarca dolar olabiliyor. Ali Değermenci de bu noktaya parmak basarak, yazar Ahmet Ümit’e “Roman eskiyor mu? Dijitalleşmenin sanata etkisi nedir?” sorusunu yöneltti.

Ahmet Ümit, şu ifadelere yer verdi:

“Devletlerin yapması gereken şeyi günümüzde artık teknoloji yapıyor. Sınırları ortadan kaldırıyor. Artık Amerikan, İngiliz, Türk veya Rus gibi ayrımlar yok. Burada artık ırkçılık yok. Böylelikle dijitalleşme, bize hayata topyekün bakabilme şansı tanıyor. Öyle ki konuştuğumuz metaverse gibi kavramlar da esasında bizim hayatımıza ayna tutuyor. Ancak bu dijitalleşme bize olumlu katlılar sunduğu kazar olumsuz katlılar da sağlıyor. Bunu gözden kaçırmamak gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala